T-UPDATE 2019 25.- 26. travnja 2019., Tallinn

Službena tema petnaeste godišnje konferencije EUATC-a  jest: Ljudi, pogledi i tehnologije. 
Konferencija će se održati u predivnom Tallinnu, glavnom gradu Estonije.
Po običaju, konferencija T-UPDATE namijenjena je prvenstveno voditeljima poslovanja te onima koji su spremni razmotriti dosadašnji način razmišljanja te uvesti određene promjene u poslovanje.
Upravo iz tog razloga, posjetioci mogu biti sigurni da će program konferencije obuhvatiti govornike  koji će se dotaći najboljih praksi koje se primjenjuju u poslovanju.
Organizatori su imali za cilj potražiti inspiraciju izvan prevoditeljske industrije tj. izvan našeg vlastitog svijeta djelovanja.  Inovacija ovogodišnjeg T-UPDATE –a  svakako jest uvođenje okruglog stola pod  nazivom KnowledgeXchange. Taj način rada omogućava posjetiocima ne samo da uče od stručnjaka već  i da podijele vlastite ideje povezujući se i dolazeći do ideja zajedničkim snagama.
Što očekivati od konferencije?
Susrest ćete se sa svojim kolegama, neke od ideja će vas dodatno potaknuti na razmišljanje a nakon konferencije ojačat ćete vlastite ključne prednosti, vratiti se sa znanjem o najboljim praksama i bit ćete sigurni da ste na pravom mjestu razvili buduće strategije rasta za vođenje vlastitog poslovanja.
Konferenciju zajedničkim snagama organizira EUATC i član EUATC-a, Eesti Tõlkebüroode Liit (Udruženje estonskih prevoditeljskih tvrtki) – AETC.

Registrirajte se na:
https://t-update.com/register-now/