Konferencija T-UPDATE: 19.- 20. travnja 2018., Madrid

Poslovanje na domaćem tržištu ne može garantirati vrstu rasta koji bi donio održivi povrat ulaganja za mnoge pružatelje jezičnih usluga.  Mnoge su tvrtke ili u aktivnoj potrazi za proširivanjem poslovanja na stranim tržištima ili s nelagodom očekuju trenutak kada će učiniti taj korak, a žele saznati više prije nego se upuste u takvu avanturu.

Stoga su, organizatori 13. Međunarodne konferencije EUATC-a, T-UPDATE 2018 na temu menadžmenta i prodaje, odabrali slogan Međunarodno poslovanje za glavnu temu događaja. Konferencija će se održati 19. i 20. travnja u Madridu, u suradnji sa španjolskim udruženjem, Asociación Sectorial de Proveedores de Servicios de Traducción, ASPROSET.

MADRID_19-20April18_euatc_conference_#t-updade18_1500X1000

Ako je vaš odgovor na bilo koje od niže navedenih pitanja DA, konferencija T-UPDATE 2018 događaj je kojemu morate prisustvovati:

  • Želite napustiti okvire lokalnog tržišta i doprijeti do korisnika u drugim državama?
  • Vodite start-up tvrtku i želite ostvariti globalno prisustvo, iz sjedišta ili putem otvaranja inozemnih podružnica?
  • Zainteresirani ste za suradnju s inozemnim pružateljima jezičnih usluga da biste ušli na nova tržišta?
  • Smatrate da put do širenja poslovnih operacija na novim tržištima može voditi preko suradnje s pružateljima jezičnih usluga u drugim državama?
  • Već poslujete u inozemstvu ali imate problema koje želite naučiti riješiti i izbjeći?
  • Surađujete s globalnim kompanijama u određenim državama ali sve više primjećujete da se konačne odluke o prodaji donose negdje drugdje?

Organizatori su odabrali teme koje obrađuju strateške i financijske aspekte međunarodnog poslovanja, kao i brojne izazove u marketingu i prodaji s kojima se možete susresti.

Prijava po promotivnoj cijeni kreće ovog tjedna i bit će aktualna do 31. ožujka.
Više o programu i cijenama možete saznati na poveznici www.euatc.org/conference/register